top of page
DJI_0972.jpg

Тури

Дневко крстарење со Брод Галеб: Охрид - Св. Наум - Охрид од 15 јуни до 15 септември од понеделник до петок. 

Ова крстарење Ви овозможува да ги посетите убавините и архитектурата на стариот град Охрид, претседателската резиденција, Св. Стефан, селото Пештани, Трјпејца, Св. Богородица Заумска, манастирот Св. Наум, националниот парк Галичица. Сите овие значајни локации се само мал дел кој можете да го видите за време крстарењето во придружба на професонален туристички водич.  

Купи билет веднаш

Уникатна можност да купите билет преку нашата Веб страна со еден клик!

Повратен дневен билет за едно лице за крстарење низ Охридско Езеро со Брод Галеб по цена од 900 денари. 

  • Почеток: 11:00 часот од Охридското пристаниште

  • Посета на заливот на коските

  • Пристигнување: 12:45 во Св.Наум

  • Враќањето кон Охрид е во 16:30 часот

bottom of page